Dobrodošli na www.pliva.hr

Partnerstvom u budućnost – Posjet studenata PLIVI

Partnerstvom u budućnost – Posjet studenata PLIVI

"Company Shuttle Day" je projekt studentske udruge IAESTE čiji je cilj upoznavanje studenata različitih fakulteta s tvrtkama - budućim poslodavcima. Ovaj projekt zamišljen je kao intenzivniji sajam poslova, na kojem se studente upoznaje s tvrtkom, omogućavajući im direktan kontakt sa zaposlenicima i posjet tvrtci kako bi dobili uvid u njenu svakodnevicu. Kako je PLIVINO opredjeljenje približiti se studentskoj zajednici te olakšati profesionalni razvoj budućih kolega prenoseći svoja znanja i iskustva, Ljudski potencijali i Komunikacije su 11. svibnja organizirali prijem studenata u PLIVI.

Kolegice iz Ljudskih potencijala dočekale su tridesetak studenata farmacije, kemije, kemijskog inženjerstva i matematike te im prezentirale PLIVINO poslovanje, povijest, trenutne projekte te planove za budućnost. Nakon prezentacije PLIVE, kolege iz Istraživanja i razvoja generičkih proizvoda su zainteresirane studente proveli u obilazak Instituta, pokazujući im čime se sve bave zaposleni u Istraživanju i razvoju farmaceutskih proizvoda i Analitici.
Nakon zanimljivog i korisnog razgledavanja koje je studente još više zaiteresiralo za rad u PLIVI, studenti su, ostavili svoje kontakte i životopise izražavajući želje za obavljanjem stručne prakse i/ili zapošljavanjem u PLIVI.

Hvala kolegama iz Istraživanja i razvoja koji su prepoznali značajnost ovakvog projekta i pomogli u predstavljanju PLIVE studentima u najboljem mogućem svjetlu.