Dobrodošli na www.pliva.hr

Nova imenovanja u PLIVI za regiju Jugoistočna Europa

Nova imenovanja u PLIVI za regiju Jugoistočna Europa

Direktor predstavništva PLIVE za Bosnu i Hercegovinu, gospodin Ivan Gregov, od 1. rujna preuzeti će funkciju Rukovoditelja Poslovanja s ljekarnama. Od 1. studenog nova direktorica predstavništva PLIVE za Bosnu i Hercegovinu biti će Aida Ferović

Zagreb, 1. rujna 2014. - PLIVA HRVATSKA objavljuje kako će u nastojanju da se dodatno unaprijedi efikasnost poslovanja na razini cijele regije Jugoistočna Europa Ivan Gregov, direktor predstavništva PLIVE za Bosnu i Hercegovinu, od 1. rujna dodatno preuzeti funkciju Rukovoditelja Poslovanja s ljekarnama na kojoj će biti odgovoran za poslovanje sa ljekarnama Hrvatske te Bosne i Hercegovine kao i koordinaciju ključnih aktivnosti na drugim tržištima regije Jugoistočna Europa. Istovremeno će do 1. studenog nastaviti biti odgovoran za ukupno poslovanje na tržištu Bosne i Hercegovine.

Komercijalno pozicioniranje i aktivnosti s ljekarnama izuzetno su značajan dio PLIVINOG poslovanja pogotovo uzimajući u obzir i promjene u poslovanju ljekarni kao i uloge ljekarnika u okruženju te regulativi europskih zemalja koje dolaze i u ovu regiju.

Ivan Gregov je svoju karijeru započeo u PLIVI kao medicinski suradnik 2006. godine. Svojim zalaganjem napredovao je obnašajući različite funkcije počevši od koordinatora prodajnog tima pa sve do pozicije direktora predstavništva u Bosni i Hercegovini te stekao bogato iskustvo u različitim područjima prodaje i marketinga. Dobro je upoznat s procesima komercijalne organizacije te će svojim znanjem i vještinama doprinijeti unapređenju  poslovanja na tržištima regije Jugoistočna Europa. Ivan je diplomirao na Farmaceutsko - biokemijskom fakultetu, a 2013. godine završio i MBA studij na međunarodnoj poslovnoj školi Cotrugli Business School u Zagrebu.

Funkciju direktora predstavništva PLIVE za Bosnu i Hercegovinu s 1. studenim preuzima Aida Ferović, koja će do tada zajedno s g. Gregovom raditi na kvalitetnoj tranziciji.

Aida Ferović dolazi u PLIVU s dugogodišnjim iskustvom iz farmaceutske industrije, završila je studij farmacije u Skoplju. Usavršavala se na poslijediplomskom studiju iz području ekonomike zdravstva i farmakoekonomike na sveučilištu Pompeu u Barceloni i pohađala niz obrazovnih programa s područja menadžmenta na Bled School of Economic kao i područja kontrole lijekova. Svoju profesionalnu karijeru započela je u ljekarni, nakon čega prelazi u farmaceutsku industriju i radi na poslovima registracije proizvoda, upravljanja marketinškim aktivnostima te odnosa s državnim institucijama i regulatornim agencijama. Gđa. Ferović donosi dobro poznavanje tržišta Jugoistočne Europe, a sa svojim timom raditi će na jačem pozicioniranju PLIVE na tržištu Bosne i Hercegovine, unapređenju odnosa s poslovnim partnerima i korisnicima u interesu kontinuirane brige za bolesnike i njihove potrebe.

 

 

Za dodatne informacije, kontaktirajte:

 

Tamara Sušanj Šulentić
Direktorica Komunikacija

PLIVA HRVATSKA d.o.o.
Tel:  +385 1 3724 852
Fax: +385 1 3724 358
E-mail: tamara.sulentic@pliva.hr