Građani

PLIVAzdravlje.hr je specijalizirani zdravstveni portal namijenjen općoj javnosti i svima koji žele na jednostavan način doznati nešto više o najrazličitijim temama iz područja zdravlja i medicine.

Portal nudi detaljne informacije o bolestima, simptomima, lijekovima, prehrani, tjelovježbi i ostalim temama iz svakodnevnog života. Lako dostupan sadržaj je organiziran u kategorije prema dobi, spolu, interesnom području i načinu pristupa informacijama.

Interaktivni portal nudi niz sadržaja među kojima Virtualni atlas, Priručnik bolesti, Medicinski leksikon, Prehranu po bolestima te Alergijski semafor za nekoliko hrvatskih gradova kao i Kalendar ovulacije. Kako bi se portal PLIVAzdravlje.hr učinio još dostupnijim građanima od 2010. godine osmišljene su aplikacije za iPhone - Virtualni atlas i Prehrana po bolestima. PLIVAzdravlje.hr prvi je zdravstveni portal koji svojim čitateljima omogućuje korištenje ovakvih usluga.

Portal osigurava ažurne, pouzdane i vjerodostojne informacije, a garancija kvalitete sadržaja leži u činjenici da je portal razvijan u suradnji s vodećim imenima hrvatske medicine i eminentnim stručnjacima iz pojedinih područja. PLIVAzdravlje.hr posjeduje HONcod certifikat.

O PLIVI

Sa 90 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja, PLIVA je danas članica Teva grupe, jedne od najvećih farmaceutskih kompanija u svijetu. Naš je temeljni cilj poboljšati kvalitetu života i zaštitu zdravlja visokokvalitetnim i dostupnijim lijekovima.

Pročitaj više

Zajednica

Kao odgovoran gospodarski subjekt, PLIVA dio ostvarene dobiti vraća zajednici u vidu posebnog programa donacija i vlastitih javnozdravstvenih akcija kojima izravno utječe na kvalitetu zaštite zdravlja građana.

Pročitaj više