Najčešća pitanja – FAQ

Što kažu PLIVINI stipendisti?


Studentska praksa u Plivi

PLIVA ima Pravu priliku za tebe!

PLIVA studenticama i studentima nudi mogućnost upoznavanja s velikim brojem stručnjaka, inovativnom tehnologijom i proizvodnim procesom koji je potreban za uspješno plasiranje proizvoda na tržište. PLIVA poziva studente zainteresirane za učenje i primjenu stečenih teorijskih znanja u praksi te one željne razvoja svojih vještina i iskustva rada u globalnoj kompaniji da se prijave i ugrabe Pravu priliku u PLIVI!
Studenti se mogu prijaviti za studentsku praksu, s koju će moći odraditi u različitim PLIVINIM odjelima, ovisno o području studiranja i interesima.

Obično na praksu primamo redovne studenti i studentice viših godina sljedećih studija:

  • Farmacija
  • Kemija
  • Kemijsko inženjerstvo
  • Informatika
  • Elektrotehnika
  • Ekonomija


Prijave se primaju isključivo elektroničkim putem, putem e-mail adrese posao@pliva.com.

Praksa u PLIVI prava je prilika za rad u izazovnom okruženju s mentorom koji je stručnjak u svom području te proširivanje znanja kroz praktične zadatke uz mogućnost upoznavanja s radom i drugih odjela u PLIVI. Kroz iskustvo rada u globalnoj kompaniji i dobivanje uvida u raznolikost i dinamičnost farmaceutske industrije studentima se otvara prilika i za predstavljanje potencijalnom budućem poslodavcu i, ono najvažnije, vlastiti razvoj kroz povratne informacije o svom radu i napretku.

Pozivamo sve studentice i studente koji je žele provesti vrijeme učeći od iskusnih mentora i ostaviti svoj trag u radu najveće farmaceutske kompanije u Hrvatskoj da se prijave i ugrabe pravu priliku u PLIVI!

Studentski poslovi u PLIVI

U PLIVI nudimo mogućnost obavljanja različitih studentskih poslova. Na taj način studentima nudimo mogućnost upoznavanja sa svijetom rada još za vrijeme njihova obrazovanja.

Ukoliko ste zainteresirani za studentske poslove u PLIVI pozivamo Vas da se prijavite putem e-mail adrese posao@pliva.com te pri tome molimo navedite za koje područje/vrstu posla ste zainteresirani.

Za studentske poslove najčešće zapošljavamo studente navedenih fakulteta: Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Prirodoslovno-matematički fakultet, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet organizacije i informatike te Ekonomski fakultet.