Brigita Tetičković dolazi u Tevu s pozicije menadžerice Prodaje tvrtke Pfizer, zadužena za tržišta Slovenije i Bosne i Hercegovine. Svoju poslovnu karijeru gđa Tetičković započela je upravo u Pfizeru na poziciji medicinske predstavnice, nakon čega je napredovala unutar kompanije te stjecala bogato dvanaestogodišnje iskustvo rada na različitim rukovodećim pozicijama u marketingu i prodaji.

Po zanimanju gđa Tetičković je doktorica veterine, a tijekom svoje karijere kontinuirano se stručno usavršava na mnogobrojnim konferencijama i seminarima u Sloveniji i inozemstvu. 

Brigita Tetičković će preuzeti odgovornost za ukupno poslovanje Tevinog društva u Sloveniji i daljnje unapređenje poslovnih rezultata. S Tevinim slovenskim timom radit će na identifikaciji poslovnih prilika, pozicioniranju Teve kao odgovornog subjekta cjelokupnog zdravstvenog sustava Slovenije, osnaživanju odnosa s relevantnim institucionalnim javnostima, poslovnim partnerima i pacijentima u interesu kontinuirane brige za bolesnike i njihove potrebe.

Za dodatne informacije, kontaktirajte:

Tamara Sušanj Šulentić
Direktorica Komunikacija

PLIVA HRVATSKA d.o.o.
Tel: +385 1 3724 852
Fax: +385 1 3724 358
E-mail: tamara.sulentic@pliva.hr