Zagreb, 26. veljače 2015.- U sklopu obilježavanja 95 godina osnutka kompanije PLIVA HRVATSKA realizirala je donaciju 50 stolnih računala i monitora s pripadajućom opremom koje će od sada koristiti učenici Prirodoslovne škole Vladimira Preloga u Zagrebu. Kao društveno odgovorna kompanija PLIVA ovom donacijom nastavlja s potporom obrazovnim ustanovama.

Vrijednu donaciju za opremanje informatičkih učionica ravnatelju škole, gospodinu Zlatku Stiću u ime PLIVE uručila je izvršna direktorica TAPI Hrvatska, Romana Šantar.

„Znanje i kontinuirano obrazovanje od samih početaka bili su jedan od ključnih sastojaka recepta za uspjeh PLIVE i njenih zaposlenika. Međutim, danas je gotovo svaki rad nezamisliv bez kvalitetne informatičke opreme čega je PLIVA kao jedna od tehnološki najnaprednijih kompanija itekako svjesna. Upravo zbog toga nadam se kako će ova donacija profesorima omogućiti lakše i kvalitetnije provođenje nastave, a svim učenicima dodatan iskorak u njihovom obrazovanju.“, istaknula je izvršna direktorica TAPI Hrvatska, Romana Šantar. 

Ovom prilikom ravnatelj škole gospodin Zlatko Stić izjavio je: „Ovo nije prvi put da PLIVA pomaže našoj školi i mogu samo reći da sam zahvalan što je prepoznala našu potrebu za obnovom informatičke opreme. Ova računala pomoći će nam da i dalje pružamo kvalitetno obrazovanje našoj djeci i nadam se će ova PLIVINA donacija potaknuti i druge gospodarske subjekte da daju svoj doprinos još kvalitetnijem obrazovanju djece širom Hrvatske.

Ova donacija rezultat je PLIVINE želje da doprinese što kvalitetnijem obrazovanju. Kao jedna od najvećih kompanija u Hrvatskoj PLIVA je svjesna svoje odgovornosti te će i dalje biti istinski partner zajednice u kojoj ostvaruje svoje poslovne rezultate.

Za dodatne informacije, kontaktirajte:

Tamara Sušanj Šulentić 

Direktorica Komunikacija                             

PLIVA HRVATSKA d.o.o. 

Tel: + 385 1 3724 852

Fax: + 385 1 3724 358 

E-mail:tamara.sulentic@pliva.hr