Hrvatska

PLIVA na društvenim mrežama

PLIVINE i Tevine smjernice za društvene mreže


PLIVA je posvećena brizi o zdravlju i u svojim online komunikacijskim aktivnostima te je jedna od rijetkih farmaceutskih kompanija u Hrvatskoj i regiji koja je prisutna na društvenim mrežama. PLIVINE profile već dugi niz godina možete pronaći na Facebooku, LinkedInu, Instagramu, Twitteru, LinkedINu i Youtubeu, čime smo u digitalnom svijetu (p)ostali uvjerljivi lider među farmaceutskim kompanijama u Hrvatskoj. U kompaniji smo posebno ponosni na 20.000 pratitelja na LinkedInu i gotovo 40.000 na Facebooku.

PLIVA na Facebooku

Na našem Facebook profilu redovno objavljujemo novosti i informacije vezane uz zdravlje, brigu o istom, prevenciju te zdrav način života. Sadržaj koji objavljujemo prati onaj koji se također može pronaći na portalu PLIVAzdravlje, vodećem zdravtsvenom portalu u Hrvatskoj i regiji.

Pratite nas ovdje.

PLIVA na LinkedInu

Na našem korporativnom LinkedIn profilu redovno objavljujemo korproativne novosti te informacije vezane uz poslovanje PLIVE i Teve. Ovdje također možete pronaći i aktualne natječaje za posao.

Pratite nas ovdje.

PLIVA na Instagramu

Na našem Instagram profilu također redovno objavljujemo korproativne novosti, informacije vezane uz poslovanje PLIVE i Teve te kadrove iz naših proizvodnih pogona . Uz to objavljujemo informacije vezane uz zdravlje, brigu o istom, prevenciju te zdrav način života.

Pratite nas ovdje.

PLIVA na Twitteru

Na našem Twitter profilu također redovno objavljujemo korproativne novosti, informacije vezane uz poslovanje PLIVE i Teve te kadrove iz naših proizvodnih pogona . Uz to objavljujemo informacije vezane uz zdravlje, brigu o istom, prevenciju te zdrav način života.

Pratite nas ovdje.Koristimo korporativne račune na društvenim medijima za dijeljenje informacija o Tevi i PLIVI globalno i u zemljama u kojima poslujemo te njima upravlja tim za korporativne komunikacije u ime Teve. Ti računi na društvenim medijima primarno služe za razgovore o novostima, događajima, društvenom utjecaju i drugim vezanim temama, kao i za priče zaposlenika, pacijenata i njegovatelja. Uzbuđeni smo što možemo komunicirati s vama na društvenim mrežama i radujemo se plodnom i angažiranom dijalogu. Društvene mreže nisu forum za rasprave o proizvodima, tretmanima ili stanjima niti mjesto za prijavu štetnih događaja ili nuspojava. Ako imate određeno pitanje o našim proizvodima ili uslugama, upotrijebite obrazac za kontakt da biste poslali upit. Ako prijavljujete štetni događaj ili nuspojavu koja se odnosi na jedan od naših proizvoda, obratite se Safety.Croatia@tevapharm.com. Pogledajte našu Politiku o zaštiti privatnosti za farmakovigilanciju da biste saznali kako Teva osigurava sigurnost i privatnost pacijenata. Ako imate hitan slučaj, obratite se liječniku ili potražite hitnu medicinsku pomoć.

Smjernice Potičemo vas da nam se obratite i nastojat ćemo pravovremeno odgovoriti na pitanja. Zbog ograničenja tih društvenih mreža i regulirane prirode farmaceutske industrije, naši odgovori mogu biti kratki. Kada je to moguće, pokušat ćemo vas uputiti na dodatne relevantne informacije ili podršku. Tevini globalni računi na društvenim mrežama redovito se nadziru i ažuriraju za radnog vremena. Za sva hitna pitanja ili probleme obratite se Tevinom timu za korisnike u svojoj zemlji ili pošaljite upit putem naše web-stranice.

Društveni kanali ponekad mogu biti nedostupni i ne prihvaćamo odgovornost za nedostatak usluge zbog zastoja na platformi. Kada se obraćate Tevi ili PLIVI na društvenim mrežama, potičemo vas da budete uvaženi i pristojni; a kako bi se izbjeglo dijeljenje lažnog, povjerljivog sadržaja i osobnih podataka. Ne odgovaramo na uvrede; uvredljive, klevetničke ili razdražljive komentare niti na teme nevezane uz Tevu ili PLIVU. Izjave o odricanju odgovornosti Ne možemo dijeliti konkretne informacije o našim proizvodima ili tretmanima na društvenim mrežama. Za informacije vezane uz proizvod, posjetite odjeljak Proizvodi na ovoj web-stranici kako biste saznali više ili pošaljite upit putem naše web-stranice. Ne možemo komentirati ili reagirati na pitanja povezana s pravnim i financijskim pitanjima, regulatornim pitanjima ili vlasničkim informacijama na društvenim kanalima. Možemo ponuditi poveznice na neovisne web-stranice trećih strana u objavama i tweetovima. Teva ne može kontrolirati sadržaj web-stranica trećih strana i Teva i PLIVI ne potiču niti snose odgovornost za sadržaj na web-stranicama trećih strana. Teva i PLIVA ne potiču i nisu odgovorne za sadržaj bilo kojeg računa koji slijedi s Tevinog/PLIVINOG računa na društvenim mrežama.

 

Podijelite ovu stranicu: