Zajedno prema zdravlju

Natječaj u organizaciji PLIVE kojim želimo odati priznanje i nagraditi zdravstvene inicijative i projekte koji poboljšavaju i unaprjeđuju iskustva pacijenata.

Briga i posvećenost pacijentima

Biti pacijent nikada nije ugodno te samo iskustvo može biti vrlo teško i ponekad uključivati gubitak kontrole, neovisnosti, pa čak i dostojanstva. Pacijenti često ovise o drugima koji za njih nesebično skrbe i pružaju im podršku u trenutcima kada im je to najpotrebnije često pri tome bez potrebne edukacije, ali s puno volje i entuzijazma.

Stoga PLIVA, ponosna članica Teve, najveće svjetske generičke kompanije, organizira natječaj za dodjelu financijske potpore udrugama i institucijama koje razvijaju aktivnosti usmjerene na pacijente i njihove njegovatelje i tako pružaju podršku koja će im, uz zdravstvenu skrb koju primaju, olakšati sam proces liječenja.

Tražimo one inicijative ili programe koji pozitivno utječu na iskustvo pacijenata i njihovih obitelji, koje kreativnošću i originalnošću omogućuju stvaranje humanijeg okruženja i od kojih svi možemo nešto naučiti kako bismo zdravstvenu skrb učinili još boljom. Sve organizacije koje skrbe za pacijente, uključujući bolnice, dobrotvorne udruge i druge organizacije, svoje projekte i inicijative mogu prijaviti na natječaj Zajedno prema zdravlju.

Službeno prikupljanje prijava započinje 12. svibnja, a trajat će do 2. lipnja.

Pobjednici drugog izdanja Zajedno prema zdravlju

Natječaj 2022.

Saznajte više Pobjednici drugog izdanja Zajedno prema zdravlju

Prijavite svoju inicijativu

Rado bismo čuli više o vašoj inicijativi!

Saznajte više Prijavite svoju inicijativu

Primjeri nagrađenih inicijativa s drugih tržišta

Inicijative usmjerene na adaptaciju prostora i/ili uređaja.

Saznajte više Primjeri nagrađenih inicijativa s drugih tržišta

Uvjeti

Saznajte više o uvjetima prijave.

Saznajte više Uvjeti