Razvoj i karijera u Tevi

Podijelite ovu stranicu:

Započeti karijeru u Tevi znači početak razvojnog putovanja koje vam pruža različite mogućnosti i iskustva koja će vas podržati u ispunjavanju vašeg potencijala. Rast i razvoj naših zaposlenika ključni su za osiguranje budućeg uspjeha našeg poslovanja.

Raznovrsnost našeg poslovanja donosi bogat izbor karijernih mogućnosti. Bez obzira zanima li vas istraživanje i razvoj, proizvodnja, lanac opskrbe, prodaja ili neki drugi dio našeg poslovanja, mnogo je prilika koje možete istražiti u 60 zemalja u kojima poslujemo. Teva vam omogućuje pristup različitim prilikama, potičući vas da rastete i učite te razvijate karijeru.

Vaš personalizirani plan razvoja

Kao organizacija koja razmišlja unaprijed, razvijamo se brzim tempom i želimo da i vi imate tu priliku.

Potaknut ćemo vas da vodite svoj plan razvoja tako da ga možete usmjeriti prema cilju koji želite postići, proaktivno tražeći prilike za rast. Osim toga, potaknut ćemo vas da sa svojim nadređenim sudjelujete u kontinuiranom i smislenom dijalogu, tijekom kojeg će povratne informacije biti strukturirane tako da poboljšaju vaš učinak i nadahnjuju vas da budete najbolja verzija sebe.

Važnost razvoja karijere

Upravljanje vašom karijerom više je od proaktivnog traženja prilika za rast, uključivanja u smislen posao i težnje da budete najbolji. Radi se i o učenju novih vještina – dio Tevinog temelja za razvoj karijere.

Da biste uspjeli u svojoj trenutnoj ulozi i ostvarili svoj puni potencijal, ključno je izgrađivati svoje vještine, posebno u digitalnom okruženju. Osiguravamo vam resurse i edukaciju za održavanje i poboljšanje vaših sposobnosti, čineći vas aktivnim partnerom u zadržavanju položaja naše kompanije kao vodećeg farmaceutskog brenda.

Naša usredotočenost na osobni razvoj zaposlenika odražava se u činjenici da je gotovo 40 % naših otvorenih radnih mjesta popunjeno Tevinim zaposlenicima, a 25 % radnih mjesta nudimo samo interno.

Prilike za učenje

Kao podršku našim zaposlenicima i rukovoditeljima nudimo niz edukacijskih programa, resursa za učenje te prilika za profesionalni i osobni razvoj. Nadalje, osmislili smo interne programe razvoja kako bismo vam pružili ključne vještine potrebne za uspjeh na sadašnjem i budućem radnom mjestu.

Također pružamo prilike za učenje putem „Teva Grow“  platforme za digitalno učenje. Svim zaposlenicima omogućene su različite mogućnosti hibridnog učenja kako bi očuvali svoje konkurentne sposobnosti na tržištu, uz pristup više od 17 000 vodećih tečajeva u industriji.
Pretraživanje poslova u Tevi