Zapošljavanje u Tevi

Zaposlenici razgovaraju ispred Instituta za istraživanje i razvoj u Zagrebu
Fotografirano u Hrvatskoj

Podijelite ovu stranicu:

Jeste li se ikad zapitali kako bi bilo raditi u PLIVI?

Zašto nam se pridružiti?

Stalno nam je do onoga što je najvažnije, a to ste vi. Bilo da ste na početku svoje karijere ili iskusni profesionalac, naš je prioritet osigurati vam podršku, smjernice i resurse koji su vam potrebni za izvrsnost u onome što radite.   

Vaš rast i razvoj karijere bitan nam je jednako koliko i vama. Kod nas su vam dostupne brojne prilike za stručne edukacije, razvoj na radnom mjestu kao i za sljedeći korak u karijeri. Posebnu pažnju posvećujemo zdravlju i dobrobiti zaposlenika. Svim našim zaposlenicima dostupni su zdravstveni i razvojni programi koje trajno razvijamo i nadopunjujemo. Ponosni smo što nudimo niz pogodnosti vezanih uz zdravlje, dobrobit i način života koje su podrška vama i vašim obiteljima.

Ponosni smo ne samo na naše lijekove, nego i na ljude i njihove karijere koje osnažujemo i razvijamo. Naš je cilj osigurati da svaki član tima kontinuirano ima priliku rasti i razvijati se.

Našu posvećenost poboljšanju zdravlja provodimo u djelo kroz niz aktivnosti koje olakšavaju pristup zdravstvenoj skrbi i doprinose dobrobiti zajednica u kojima živimo i radimo. Volontiranje zaposlenika sastavni je dio naše strategije usmjerene prema zajednici, a u partnerstvu s brojnim organizacijama radimo na programima koji promiču zdravlje pacijenata. 

Potičemo ravnotežu između poslovnog i privatnog života kako biste mogli dati najbolje od sebe na svim životnim planovima.  Ovisno o karakteru poslova koji obavljate, moguća je fleksibilnost u organizaciji radnog vremena i mjesta rad.

Kako se prijaviti?

Za više informacija o  otvorenim natječajima u PLIVI i Tevi posjetite Tevinu globalnu stranicu posvećenu karijerama.

Prijava na sve natječaje za radna mjesta u PLIVI moguća je isključivo na Tevinoj globalnoj stranici posvećenoj karijerama, odabirom natječaja za koji ste zainteresirani te popunjavanjem online prijave. Pozicije u PLIVI možete pronaći potragom prema lokaciji (Za PLIVU – Zagreb ili Savski Marof).


Najbolji način da saznate je li karijera u Tevi pravi izbor za vas je da upoznate nas, naše vrijednosti i naše uspjehe. Naše temeljne vrijednosti, koje se odražavaju u svakoj našoj odluci i djelovanju, najbolje su mjesto za početak.

Približite se karijeri u Tevi u 5 koraka

Vaše pozitivno iskustvo s Tevom započinje ovdje. Upoznajmo vas i otkrijmo mogućnosti za suradnju.

Click here for the steps

Toggle

Kako se pripremiti za razgovor

Toggle

Savjeti


 
Budite svoji.
Zanima nas tko ste.
  Provjerite funkcionira li vaša tehnologija za online intervju, npr. zvuk, poveznice, kamera
  Prvi put imate online intervju? Vježbajte s prijateljem ili članom obitelji
  Budite spremni istaknuti svoje vrijednosti – one su važne
  Ne bojte se postavljati nam bilo kakva pitanja – tu smo da vam pomognemo
  Intervju se ne odnosi samo na vaše vještine; neka do izražaja dođe i vaša osobnost
  Posjetite naše stranice o karijerama za još priča naših zaposlenika

Odricanje od odgovornosti

  1. Farmaceutske kompanije poput Teve mogu nesvjesno biti predmetom prijevara pri zapošljavanju.
  2. Teva nikada neće od vas tražiti da platite Tevi ili trećoj strani kako biste imali pravo raditi za kompaniju. Na primjer: Teva nikada neće od vas tražiti da nabavite bilo koju informatičku ili drugu opremu kako biste radili za Tevu.
  3. Ako imate dvojbi, provjerite je li vaša ponuda autentična i je li ju sastavio netko u Tevino ime. Trebali biste moći komunicirati s Tevom putem službenog kanala, poput Tevine službene e-pošte, Tevinog službenog LinkedIn profila, itd.
  4. Ako naiđete na sumnjivo ponašanje tijekom postupka zapošljavanja, obratite se Tevinom Globalnom centru za sigurnost na ovoj poveznici.

Pretraživanje poslova u Tevi