Social media guidelines

Tevine smjernice za korištenje društvenih mreža

Na Tevinim profilima na društvenim mrežama, kojima u ime kompanije upravljaju Korporativne komunikacije, dijele se opće informacije o Tevi na globalnoj razini te specifične informacije u zemljama u kojima poslujemo.

Korporativni kanali na društvenim mrežama nisu forumi na kojima se raspravlja o proizvodima, liječenjima ili bolestima niti su mjesto na kojem se prijavljuju neželjeni događaji. Ondje se objavljuju novosti o Tevi, informacije o događajima i o našem društvenom učinku te priče zaposlenika, pacijenata i njegovatelja. U tom smislu veselimo se interakciji i dijalogu s vama na našim društvenim mrežama.

Ako imate konkretna pitanja o Tevinim proizvodima ili uslugama, molimo vas da koristite obrazac za kontakt i upit pošaljete putem naše korporativne internetske stranice http://www.tevapharm.com/contact-us/.
Ako prijavljujete neželjeni događaj ili nuspojavu vezano uz naše proizvode, molimo vas da kontaktirate Safety.AE@teva.co.il. Pročitajte našu politiku Pharmacovigilance Privacy Policy kako biste saznali kako Teva osigurava sigurnost i privatnost pacijenata. Ako ste u situaciji opasnoj po život, molimo vas da kontaktirate svog liječnika ili potražite lokalnu hitnu pomoć.

Smjernice

Veselimo se interakciji s vama i na sva ćemo pitanja pokušati odgovoriti što je prije moguće. S obzirom na ograničenja društvenih mreža kao i na reguliranost farmaceutske industrije, naši bi odgovori mogli biti kratki. Kad je god to moguće, dat ćemo vam uputu gdje možete dobiti dodatne informacije ili podršku.

Tevini profili na društvenim mrežama redovito se prate i ažuriraju, od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati. U slučaju bilo kakvih hitnih pitanja, molimo vas da kontaktirate Tevinu korisničku podršku u svojoj zemlji ili pošaljete upit putem naše korporativne internetske stranice http://www.tevapharm.com/contact-us/.

Društvene mreže ponekad mogu biti nedostupne i ne prihvaćamo odgovornost za nedostatak usluge zbog nedostupnosti neke od platformi.

Prilikom interakcije na Tevinim profilima na društvenim mrežama, molimo vas da se prema drugima odnosite pristojno i s poštovanjem te da ne dijelite sadržaj koji je netočan, kojim se otkrivaju osobni podaci ili koji je povjerljive prirode. Na nepristojan jezik, na uvredljive komentare ili one koji potiču na sukob nećemo odgovarati, kao ni na teme koje nisu povezane s Tevom.

Odricanje od odgovornosti

Na kanalima društvenih mreža nećemo dijeliti informacije o našim proizvodima ili liječenjima, osim ako to ne iniciraju i ne odobre korporativne komunikacije. Kad je riječ o informacijama vezanim uz određene proizvode, molimo vas da posjetite Tevinu internetsku stranicu u pojedinoj zemlji kako biste saznali više ili da pošaljete pitanje putem naše korporativne stranice http://www.tevapharm.com/contact-us/.

Na društvenim mrežama ne možemo komentirati niti odgovarati na upite vezane uz pravna, financijska, regulatorna ili vlasnička pitanja.

U postovima i tweetovima možemo navoditi poveznice na stranice neovisnih trećih strana. Teva, međutim, ne može ni na koji način kontrolirati sadržaj stranica trećih strana, Teva ga ne podržava niti je za taj sadržaj odgovorna.

Na kraju, Teva ne podržava i nije odgovorna za sadržaj na profilima društvenih mreža koje Tevini profili prate.

Podijelite ovu stranicu: