Praksa, studentski poslovi i stipendije

Zanima te kako je raditi u PLIVI?

Pravo vrijeme za steći uvid u rad u PLIVI je za vrijeme tvog redovnog obrazovanja. Stručna praksa ili obavljanje studentskih poslova odlična je prilika za upoznavanje sa svijetom rada u dinamičnom okruženju globalne farmaceutske industrije.

Zašto odabrati PLIVU za studentski posao ili praksu?

Studentski posao u PLIVI nije samo posao. Radeći uz iskusne stručnjake i s inovativnom tehnologijom  imat ćeš priliku za rast i razvoj vještina u okruženju koje njeguje tvoju individualnost i nastoji ti pomoći da ostvariš svoj potencijal. Vjerujemo da će ti rad u PLIVI pomoći da postaneš konkurentniji te stekneš bolji uvid u način na koji funkcionira globalno radno okruženje.

O našoj uspješnoj suradnji sa studentima najbolje govore nagrade i priznanja koja iz godine u godinu dobivamo od studentske zajednice. U 2022. godini osvojili smo nagrade u kategorijama „Studentske prakse“, „Ulaganja u studentske projekte i udruge“ te „Najbolji imidž“. Ponosni smo na činjenicu da su mnogi naši zaposlenici prvi susret s nama ostvarili upravo kao studenti. Premda tek ulaziš u svijet rada, zajedno s nama imaš priliku promijeniti živote ljudi diljem svijeta. Zvuči sjajno, zar ne?

Koje vrste studentskih poslova mogu obavljati studenti u PLIVI?

Najveća smo farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i u mogućnosti smo ponuditi široku lepezu poslova za studente. Ovisno o tvojoj struci i karijernim aspiracijama možeš raditi zajedno s našim timovima Operacija, Kvalitete, Istraživanja i razvoja, Nabave, IT, Financija, Komercijalnog poslovanja i drugih organizacijskih jedinica. Zanima te suradnja u globalnom okruženju? U našim Centrima dijeljenih aktivnosti pruža ti se prilika da iz Zagreba obavljaš globalne poslove  za Tevine timove diljem svijeta. Uz stjecanje novih znanja i upoznavanje kolega u globalnoj Teva zajednici, usavršit ćeš i komunikacijske vještine na stranim jezicima. Nisi siguran koje je područje karijere idealno za tebe? Želiš znati koje sve opcije postoje i kako izgleda raditi u različitim dijelovima kompanije? Omogućit ćemo ti rotaciju poslova, a po potrebi i organizacijskih jedinica.

Fleksibilnost i dobrobit

Svjesni smo da si prije svega student i imaš svoje obveze na fakultetu. Znamo i da trebaš vrijeme za svoje slobodne aktivnosti i hobije.  Važna nam je tvoja dobrobit i ravnoteža studentskih, poslovnih i privatnih obaveza. Tvoje radno vrijeme  uskladit ćemo s  obvezama na fakultetu. Naše Zdrave srijede i Pop up ambulante  omogućit će ti da učiniš korak više za svoje zdravlje, dok ti kreativne i poučne edukacije za vlastiti rast i razvoj omogućujemo Razvojnim četvrtkom  te putem internih edukacijskih platformi poput LinkedIn learning.

Rado ćemo te pozdraviti i u našim volonterskim aktivnostima, jer nam je kao i tebi stalo do zajednice u kojoj živimo i našeg okoliša.

Koji su uvjeti za prijavu na studentski posao ili praksu?

Na praksu i studentske poslove najčešće primamo redovne studentice i studente viših godina sljedećih studija:

  • Farmacija
  • Kemija
  • Kemijsko inženjerstvo
  • Informatika
  • Elektrotehnika
  • Ekonomija

Prijavi se u Plivinu bazu studenata, a povratni odgovor možeš očekivati u kratkom roku.

Postani PLIVIN stipendist!

PLIVINI stipendisti primaju mjesečnu stipendiju do kraja studija, uz što omogućujemo i obavljanje stručne prakse te pružamo pomoć oko izbora i izrade diplomskog rada. Po završetku studija, postoji mogućnost zasnivanja radnog odnosa u PLIVI, ovisno o planu i potrebama zapošljavanja.

Više informacija o uvjetima, načinu prijave i obvezama stipendista dostupno je na linkovima u nastavku.

Najčešća pitanja – FAQ

Što kažu PLIVINI stipendisti?

 

Podijelite ovu stranicu: