PLIVINE donacije

Pacijent je u središtu našeg djelovanja te vjerujemo da svatko ima pravo na visokokvalitetne lijekove i zdrav život.

Naš temeljni cilj je poboljšanje života i zaštita zdravlja visokokvalitetnim i dostupnijim lijekovima. Nije nam važno samo ono što radimo već način kako to radimo te sve svoje odluke donosimo za dobrobit zajednice.

Oduvijek ponosno govorimo i pokazujemo da su pacijenti u središtu svega što radimo te smo predani u našoj misiji da milijunima ljudi omogućimo kvalitetniji i dugotrajniji život.

Volimo poticati ljude na pozitivne promjene u društvu stoga smatramo da je vraćanje zajednici jedan od ključnih faktora promjene s ciljem ostvarivanja veće svjesnosti građana o važnosti brige za zdravljem.

PLIVA, članica Teva grupe, je u posljednja tri izdanja natječaja Zajedno prema zdravlju dodijelila ukupno 12 donacije te smo u vrijeme blagdana 2023. godine izvršili još dodatne dvije donacije. Ukupna vrijednost donacija iznosi približno 100.000 eura, a bile su usmjerene prema udrugama koje unaprjeđuju iskustva pacijenata te olakšavaju proces liječenja i brige o oboljelima. Sve informacije o našem natječaju Zajedno prema zdravlju možete pročitati ovdje.