Igor Karan

Ono što me dodatno motivira jest i činjenica da PLIVA zaposlenima omogućava da kroz razna usavršavanja i edukacije kontinuirano rade na svom profesionalnom razvoju te što bolje iskoriste svoj potencijal.

Moje ime je Igor Karan, u PLIVI radim četiri i pol godine, trenutno u odjelu Održavanja Opreme i Polučvrstih oblika kao supervizor održavanja. Zaista mogu reći kako radim posao koji volim i kojim sam zadovoljan. Često se tijekom radnog dana susrećem s nekim novim problemom ili izazovom koji treba riješiti zbog čega sustavno radim na pronalasku novih rješenja, a samim time i na vlastitoj kreativnosti. Kada sam bio u srednjoj školi, mislio sam da nikada neću željeti raditi u području automatike i elektronike jer nisam bio svjestan koliko je to u praksi zapravo zanimljivo i široko područje, u kojem čovjek stalno uči i nadograđuje vlastita znanja.

Radeći u PLIVI imao samo priliku surađivati s nizom kolega iz različitih odjela i takvo širenje poslovnih kontakata omogućava i upoznavanje s procesima i aktivnostima u nekim drugim dijelovima organizacije. Za moj posao jako je važan upravo timski rad. Kao supervizor trudim se motivirati i usmjeriti svoju ekipu kako bismo zajedno postigli ciljeve koji će pomoći kompaniji da bude što uspješnija. Ono što me dodatno motivira jest i činjenica da PLIVA zaposlenima omogućava da kroz razna usavršavanja i edukacije kontinuirano rade na svom profesionalnom razvoju te što bolje iskoriste svoj potencijal. PLIVA je kompanija koja ulaže u svoje zaposlenike, prepoznaje predanost i rad te svi imaju mogućnost napredovanja, a prilike za učenje i razvoj su uvijek tu.

Za ovaj posao sam se prijavio sasvim slučajno jer sam želio doseliti u Zagreb, a sada nakon ove četiri i pol godine mogu slobodno reći kako sam ponosan na to što sam postao mali kotačić u zaista velikoj kompaniji te što svojim radom pridonosim zajedničkom uspjehu i ciljevima.

Podijelite ovu stranicu: