Što kažu PLIVINI stipendisti

Mande Miošić i Moris Mihovilović, Kemičari, TAPI Istraživanje i razvoj

Mande Miošić i Moris Mihovilović, Kemičari, TAPI Istraživanje i razvoj

Plivina stipendija za mene je bila veliko priznanje i nagrada za moj dugogodišnji trud i učenje. Najveći benefit koji mi je donijela je zasigurno zapošljavanje odmah nakon završetka studija, i to u najvećoj farmaceutskoj tvrtki ovog dijela Europe.
Trenutno radimo u laboratoriju organske sinteze. Najviše nam se sviđa dinamičnost posla i to što stalno nailazimo na nove probleme, a pronalaskom njihovih rješenja najviše učimo.

Petra Biliškov, Analitičarka, Istraživanje i razvoj Analitika

Petra Biliškov, Analitičarka, Istraživanje i razvoj Analitika

Plivina stipendija mi je prije svega značila veliku financijsku pomoć, omogućila da se financijski osamostalim i na taj način sazrijem, a naravno donijela je i brojne druge pogodnosti kao sto su razna poznanstva, druženja, privremeni studentski posao kao i mogućnost zapošljavanja nakon fakulteta. Nakon studija nadala sam se poslu sličnom ovom kojeg radim.

Dario Klarić, Inženjer u pilotu, Istraživanje i razvoj TAPI Pilot

Dario Klarić, Inženjer u pilotu, Istraživanje i razvoj TAPI PilotNajveći benefit stipendije je taj što sam dobio priliku, još kao student, raditi u Plivi. Trenutno radim u TAPI R&D, u Pilot postrojenju. Najviše mi se sviđa poticajna atmosfera te radni uvjeti jer radim na modernoj opremi, na projektu koji zahtjeva puno rada i znanja, stoga učim jako puno na stvarnim i praktičnim procesima i primjerima. Svojim budućim kolegama, današnjim studentima bih preporučio da se prijave na stipendiju jer ne moraju razmišljati o inozemstvu da bi ostvarili zaposlenje koje je dobro plaćeno i ispunjavajuće.

Robert Ostrički, Kemičar, Tapi istraživanje i razvoj

Robert Ostrički, Kemičar, Tapi istraživanje i razvoj

Plivina stipendija za mene je nagrada za dugogodišnji trud i rad tijekom fakulteta, ali i veliki poticaj za daljnje učenje i usavršavanje. Uz financijski dio, koji svakom studentu dobro dođe, najveći benefit koji mi je stipendija donijela je zaposlenje u Plivi još tijekom studiranja.
Trenutno radim u TAPI Kemija gdje u poticajnoj okolini uz vrhunske stručnjake radim na rješavanju problema vezanih uz sintezu različitih farmaceutskih spojeva.

Podijelite ovu stranicu: