Jelena Leskovar

Ono što ovdje radnu sredinu čini posebno ugodnom su predani timski rad među kolegama i odjelima te njihova odgovornost i spremnost na suradnju u rješavanju dnevnih zadataka.

Moje ime je Jelena Leskovar te u PLIVI radim 14 godina. Trenutno sam na poziciji Supervizora u proizvodnji. Za posao sam se prijavila u potrazi za novim iskustvom, a prema PLIVI me dodatno pogurnulo i to što je bila riječ o stabilnoj i uglednoj kompaniji kakva je i danas.

Ono što ovdje radnu sredinu čini posebno ugodnom su predani timski rad među kolegama i odjelima te njihova odgovornost i spremnost na suradnju u rješavanju dnevnih zadataka. Volim to što mi je posao dinamičan. Posebno me motivira činjenica da se skoro svaki dan susrećem s novim izazovima kao npr. nadogradnja i unapređivanje postojećih tehnologija, ali savladavanje rada na istima. Neopisiv je osjećaj znati da lijek koji prolazi kroz naše ruke može poboljšati nečije zdravlje ili u konačnici nekome spasiti život.

S obzirom da PLIVA posluje na globalnoj razini, mogućnosti učenja i razvoja su velike posebice za mlade generacije koje već dolaze sa širokim znanjem stranih jezika i visokom razinom informatičke pismenosti koju ovdje imaju prilike dodatno unaprijediti budući da PLIVA kontinuirano radi na uvođenju novih tehnologija i najsuvremenijih metoda rada.

Posebno sam ponosna jer radim u kompaniji koja brine o zdravlju drugih kao i samoj zajednici u kojoj posluje i drago mi je što imam priliku biti dio toga. Želim ostati raditi u PLIVI jer u njoj vidim sigurnu budućnost i kredibilitet.

Podijelite ovu stranicu: