Mladen Stojanović

Ono što me posebno ispunjava je to što posao nije monoton, već raznolik, a svaki proizvod ima neku svoju priču.

Moje ime je Mladen Stojanović i radim na poziciji Stručnog radnika u farmaceutskoj proizvodnji u odjelu Suhi oralni oblici. U PLIVI sam zaposlen 13 godina.

Kada sam tražio posao, vidio sam PLIVIN oglas te sam se bez razmišljanja prijavio jer sam smatrao da je PLIVA ugledna kompanija. Rad ovdje je jedno ugodno i pozitivno iskustvo. Imam prilike učiti od svojih nadređenih i kolega koji nesebično dijele stečeno znanje i iskustva. Ono što me posebno ispunjava je to što posao nije monoton, već raznolik, a svaki proizvod ima neku svoju priču. Radna atmosfera je uvijek dinamična i poticajna te sam sretan što sam okružen pojedincima koji me inspiriraju da budem još bolji.

PLIVA je velika internacionalna kompanija koja je prepoznata u svijetu te mi pruža osjećaj sigurnosti, i to smatram jedinim od važnijih benefita. Plaća, bonusi i ostale pogodnosti poput božićnice, regresa i sl. samo su neki od motivirajućih elemenata zbog kojih bi netko poželio ovdje raditi i koje su nam svima dodatan motiv. Posao u PLIVI uključuje suradnju s različitim odjelima te mi je jako drago što imam priliku biti mentor drugima te što mogu ostvarivati kontakte s kolegama s drugih lokacija koji dolaze kod nas u pogone kada radimo na zajedničkim projektima. Isto tako, Plivaši se druže i izvan posla te smo razvili kolegijalnu i prijateljsku atmosferu. Uostalom, sretan sam što se mogu pohvaliti da sam u PLIVI upoznao i svoju suprugu. Mjesta napredovanju i osobnom razvoju ima uvijek, a osnova za to su marljiv rad i nesebično zalaganje. Apsolutno se vidim u PLIVI u budućnosti jer želim doprinijeti razvoju i poslovanju same tvrtke, a s njenim razvojem rastemo i mi osobno. Ponosim se što na neposredan način pomažem radeći na lijekovima koji olakšavaju život brojnim ljudima diljem svijeta.

Podijelite ovu stranicu: