Iskustva naših zaposlenika

Članovi naših timova imaju mogućnost kontinuirano učiti, napredovati i usavršavati se kroz suradnju s multidisciplinarnim timovima na lokalnoj i globalnoj razini. Iskustva nekih od njih možete pročitati u nastavku:

Andrea Jurlina

Team Lead, GBS AP

Andrea Jurlina GBS.jpg

„U Tevi radim već 4.5 godine i niti u jednom trenutku nisam požalila što sam odabrala taj put u karijeri. Posao je sam po sebi izazovan i motivirajući. Radim s ljudima koji mi se sviđaju i koji me motiviraju u pozitivnom smislu. Lijepo je raditi u uistinu globalnom timu i sudjelovati na raznim projektima. Posebno mi se sviđa Tevina kultura međuljudskih odnosa, poštivanje kulturoloških razlika, različitih perspektiva i svjetonazora. Preporučila bih rad u Tevi svakome tko je timski igrač, brzo uči, želi raditi u dinamičnom okruženju, razviti svoje jezične vještine i biti dio velike globalne priče.”

Lidija Sajko

Group Lead, GBS GL

Lidija Sajko GBS.jpg

„U PLIVU sam došla prije nešto više od pet godina kao mlada osoba željna novih znanja i iskustava. Ovdje sam uvijek imala priliku razvijati se, učiti nove stvari i raditi u jednom dinamičnom međunarodnom okruženju. Iz svoje perspektive mogu reći da se ovdje cijeni rad i trud te se svojim zalaganjem i radom može jako puno postići. Ovdje sam upoznala predivne ljude s kojima je divno surađivati i s kojima je svaki izazov lakše savladati, a među njima su se dogodila i predivna prijateljstva koja posebno cijenim. Rad u PLIVI bih preporučila svima koji su voljni raditi u dinamičnom, raznolikom i profesionalnom okruženju.”

Ana Tomić 

Accountant, GBS AP Netherlands

Ana Tomić GBS.jpg

„U najvećem žaru korone, kada je naći posao u struci bilo gotovo nemoguće dobila sam priliku kao student raditi u PLIVI, u odjelu financija. Koliko je atmosfera ovdje zdrava i motivirajuća bilo mi je jasno već na samom razgovoru za posao, a vrlo brzo se to i dokazalo djelima. U samim počecima rada dobila sam mentorice na koje sam se mogla osloniti dok se nisam osamostalila, a ništa drugačije nije niti danas - gotovo godinu i pol kasnije. Nakon samo dva mjeseca rada kao student dobila sam priliku raditi na ugovor o radu, čak i prije nego što sam diplomirala. Rad u GBS-u odlična je prilika za sve mlade ljude koji su spremni na nove izazove, suradnju i svakodnevnu komunikaciju sa kolegama diljem svijeta, kojima je odgovornost najbolji prijatelj, a i dobra atmosfera u timu sigurno neće izostati! Također, odlična je prilika za naučiti koristiti razne programe poput SAP-a i Oraclea koji su odlični za CV, a kao zaposlenik PLIVE imaš pravo i na besplatni pristup LinkedIn learning platformi. U svakom slučaju, učenje  nikada ne prestaje, svaki trud se isplati, a prilike za napredovanje uvijek su otvorene. Stoga ukoliko ovakvu radnu okolinu za sebe smatraš najboljom, ne oklijevaj nego istraži otvorene pozicije u našem timu. Pogriješiti nećeš sigurno! Sretno!”

Elzbieta Radevski

Accountant, GBS AP Poland tim

Elzbieta Radevski GBS.jpg

„Moja suradnja s PLIVOM GBS Finance Zagreb započela je prije tri godine. Radim za poljsko tržište te sudjelujem u aktivnostima vezanima za putne troškove i Ugovore sa Liječnicima, gdje mogu iskoristiti svoje znanje Poljskog jezika koji je ujedno i moj materinji jezik. Multinacionalne kompanije kao što je PLIVA zapošljavaju ljude iz raznih strana svijeta gdje imamo prilike upoznati razne kulture i različitosti, možemo izmjenjivati ne samo poslovne ali i životne iskustva. Moj posao je raznovrstan jer, osim poznavanja računovodstva, zahtijeva suradnju i komunikaciju s ljudima širom svijeta iz različitih odjela kompanije i izvan. Tako uz već usvojena poslovne znanja i dalje učim i razvijam se, istovremeno dijelim svoja znanja s ostalim članovima tima i zaposlenicama Teva Poljska. Volim raditi u GBS Finance Zagreb/PLIVA zbog toga što je to kompanija koja ulaže u svoje zaposlenike, omogućava educiranje vezano za unapređivanje poslovnog znanja, ali i na ostalima razinama života kroz razne online seminare i predavanja.”