Predrag Juzbašić

Aktivnosti i zadaci su dosta dinamični te se često susrećem s novim izazovima, što mi posebno odgovara.

Ja sam Predrag Juzbašić i u PLIVI sam zaposlen već 15 godina. Trenutno radim na poziciji voditelja linije u Sterilnoj proizvodnji. Za posao u PLIVI sam se prijavio nakon nekoliko godina života i rada u inozemstvu, a privukao me PLIVIN ugled i percepcija kompanije u javnosti. Želim istaknuti kako je cijeli selekcijski postupak bio vrlo profesionalan te sam nakon prijave u jako kratkom roku dobio povratnu informaciju te poziv za dalje.

Što se posla tiče, mogu reći da sam jako zadovoljan ne samo poslom već i atmosferom te okruženjem u kojem radim. Aktivnosti i zadaci su dosta dinamični te se često susrećem s novim izazovima, što mi posebno odgovara. Kao voditelj tima spona sam između radnika i nadređenih. Volim tu komunikaciju, dobro se razumijem sa svojim timom i važno mi je da doprinosimo uspjehu proizvodnje. Međuljudski odnosi te suradnja s kolegama iz drugih timova je odlična, a ne nedostaje nam ni prilika za druženja van posla. Uz sve, PLIVA nudi stabilnost i sigurnost posla što je još jedan od razloga zbog kojih na posao odlazim s lakoćom i bez grča u želucu.

PLIVA prepoznaje ljude s potencijalom te im nudi mogućnosti za daljnji razvoj i napredak. Važno mi je što sam dio organizacije koja cijeni znanje i trud, i ponosan sam kada vidim da svojim idejama doprinosim rješavanju problema te u konačnici i uspjehu same kompanije.

Podijelite ovu stranicu: