Raditi u PLIVI

Jeste li se ikad zapitali kako bi bilo raditi u PLIVI?

Zašto nam se pridružiti?

Stalno nam je do onoga što je najvažnije, a to ste vi. Bilo da ste na početku svoje karijere ili iskusni profesionalac, naš je prioritet osigurati vam podršku, smjernice i resurse koji su vam potrebni za izvrsnost u onome što radite.   

Vaš rast i razvoj karijere bitan nam je jednako koliko i vama. Kod nas su vam dostupne brojne prilike za stručne edukacije, razvoj na radnom mjestu kao i za sljedeći korak u karijeri. Posebnu pažnju posvećujemo zdravlju i dobrobiti zaposlenika. Svim našim zaposlenicima dostupni su zdravstveni i razvojni programi koje trajno razvijamo i nadopunjujemo. Ponosni smo što nudimo niz pogodnosti vezanih uz zdravlje, dobrobit i način života koje su podrška vama i vašim obiteljima.

Ponosni smo ne samo na naše lijekove, nego i na ljude i njihove karijere koje osnažujemo i razvijamo. Naš je cilj osigurati da svaki član tima kontinuirano ima priliku rasti i razvijati se.

Našu posvećenost poboljšanju zdravlja provodimo u djelo kroz niz aktivnosti koje olakšavaju pristup zdravstvenoj skrbi i doprinose dobrobiti zajednica u kojima živimo i radimo. Volontiranje zaposlenika sastavni je dio naše strategije usmjerene prema zajednici, a u partnerstvu s brojnim organizacijama radimo na programima koji promiču zdravlje pacijenata. 

Potičemo ravnotežu između poslovnog i privatnog života kako biste mogli dati najbolje od sebe na svim životnim planovima.  Ovisno o karakteru poslova koji obavljate, moguća je fleksibilnost u organizaciji radnog vremena i mjesta rad.

Kako se prijaviti?

Za više informacija o  otvorenim natječajima u PLIVI i Tevi posjetite Tevinu globalnu stranicu posvećenu karijerama.

Prijava na sve natječaje za radna mjesta u PLIVI moguća je isključivo na Tevinoj globalnoj stranici posvećenoj karijerama, odabirom natječaja za koji ste zainteresirani te popunjavanjem online prijave. Pozicije u PLIVI možete pronaći potragom prema lokaciji (Za PLIVU – Zagreb ili Savski Marof).

Podijelite ovu stranicu: