PLIVA u regiji Jugoistočna Europa

Bosna i Hercegovina

Od 1996. godine, poslovne aktivnosti PLIVE u Bosni i Hercegovini odvijaju se putem predstavništva, čije je sjedište u Sarajevu.Tijekom proteklih petnaestak godina, zahvaljujući uspješnom radu predstavništva PLIVA je osigurala poziciju jedne od vodećih stranih farmaceutskih kompanija u Bosni i Hercegovini kako po ostvarenom prometu i broju registriranih proizvoda, tako i po poslovnom ugledu među korisnicima/kupcima. Sve aktivnosti odvijaju se putem glavnog ureda u Sarajevu, te ureda u Mostaru, Banja Luci i Tuzli.
Aktivnosti predstavništva obuhvaćaju istraživanje tržišta, medicinski marketing i usluge, edukaciju korisnika/kupaca te razvijanje partnerskih odnosa unutar zdravstvenog sustava i zajednice u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Za više informacija posjetite: www.pliva.ba

Makedonija

PLIVA je na tržištu Republike Makedonije prisutna već 35 godina, najprije kao predstavništvo, a nakon 1993 godine, PLIVA osniva trgovačko društvo PLIVA Skopje d.o.o. sa sjedištem u Skopju, čija je osnovna djelatnost snabdijevanje makedonskog tržišta PLIVINIM i Tevinim lijekovima. Osim prodaje, PLIVA Skopje ima i vlastito skladište s kojeg robu distribuira lokalnim veledrogerijama.

Za više informacija posjetite: www.pliva.com.mk

Srbija

PLIVINI proizvodi u Srbiji dostupni su putem kompanije Actavis d.o.o koja posluje u sklopu Teva grupe od 2016. godine. S 20 milijuna prodanih pakiranja lijekova godišnje Actavis je danas jedna od tri vodeće farmaceutske kompanije na tržištu Srbije, a ujedno je i druga najveća generička kompanija na srpskom tržištu.

Za više informacija posjetite: www.actavis.rs

Slovenija

Na tržištu Slovenije PLIVA posluje putem kompanije PLIVA Ljubljana koja je dio Teva grupe. PLIVA Ljubljana stabilan je partner slovenskog zdravstvenog sustava i jedna je od 5 najvažnijih farmaceutskih kompanija u Sloveniji.

Za više informacija posjetite: www.tevasi.si

 

Podijelite ovu stranicu: