Oni rade u najmodernijim farmaceutskim postrojenjima

U svojoj skoro 100 godina dugoj povijesti PLIVA je proizvela stotine kvalitetnih lijekova i dala izniman doprinos liječenju bolesnika u Hrvatskoj i cijelome svijetu. Od 2008. godine PLIVA posluje u sastavu Teve, jedne od najvećih farmaceutskih kompanija u svijetu, a Zagreb je jedna od strateških proizvodnih lokacija Teva grupe. Zbog širenja poslovnih aktivnosti i povećanja obujma rada u potrazi smo za novim članovima našeg tima te zapošljavamo u proizvodnji i održavanju, a brojne otvorene pozicije možete pronaći na našim službenim web stranicama. Poželjan profil čine kandidati srednje stručne spreme elektrotehničkog, strojarskog, kemijskog, farmaceutskog i srodnih usmjerenja, uz poželjno prethodno radno iskustvo u farmaceutskoj ili srodnim, prerađivačkim industrijama.

Zahvaljujući motiviranim i zadovoljnim zaposlenicima PLIVA već godinama slovi kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a iskustva rada nekih od njih možete pročitati u nastavku.

Jelena Leskovar

Moje ime je Jelena Leskovar te u PLIVI radim 14 godina. Trenutno sam na poziciji Supervizora u proizvodnji. Za posao sam se prijavila u potrazi za novim iskustvom, a prema PLIVI me dodatno pogurnulo i to što je bila riječ o stabilnoj i uglednoj kompaniji kakva je i danas.

Ono što ovdje radnu sredinu čini posebno ugodnom su predani timski rad među kolegama i odjelima te njihova odgovornost i spremnost na suradnju u rješavanju dnevnih zadataka. Volim to što mi je posao dinamičan. Posebno me motivira činjenica da se skoro svaki dan susrećem s novim izazovima kao npr. nadogradnja i unapređivanje postojećih tehnologija, ali savladavanje rada na istima. Neopisiv je osjećaj znati da lijek koji prolazi kroz naše ruke može poboljšati nečije zdravlje ili u konačnici nekome spasiti život.

S obzirom da PLIVA posluje na globalnoj razini, mogućnosti učenja i razvoja su velike posebice za mlade generacije koje već dolaze sa širokim znanjem stranih jezika i visokom razinom informatičke pismenosti koju ovdje imaju prilike dodatno unaprijediti budući da PLIVA kontinuirano radi na uvođenju novih tehnologija i najsuvremenijih metoda rada.

Posebno sam ponosna jer radim u kompaniji koja brine o zdravlju drugih kao i samoj zajednici u kojoj posluje i drago mi je što imam priliku biti dio toga. Želim ostati raditi u PLIVI jer u njoj vidim sigurnu budućnost i kredibilitet.

Matija Mlakar

Moje ime je Matija i u PLIVI radim 17 godina. Supervizor sam u odjelu proizvodnje suhih oralnih oblika - proizvodnja tableta, sirupa i kapsula . Prošle su godine rada i moram priznati da sam sa svakom godinom koja je iza mene usavršavao svoja znanja i vještine, a tako planiram i nastaviti. Danas vodim svoj tim izvrsnih ljudi.

Pliva je velika kompanija i ono što u njoj ima najveću vrijednost i snagu su upravo ljudi. Svaki zaposlenik je bitan te se u njih ulažu veliki trud i znanje. Kako bi svaki radnik bio izvrstan i siguran u izvršavanju radnih zadataka, on kontinuirano prolazi kroz razne edukacije iz relevantnih područja za njegovo radno mjesto. U Plivi cijenim to što imam financijsku sigurnost i veliku mogućnost napredovanja, naravno, uz zadovoljavanje strogih kriterija izvrsnosti u obavljanju posla, stalnu edukaciju i usavršavanje.

Ponosim se što radim tako odgovoran posao i što svoje znanje i iskustvo mogu prenijeti na mlađe kolege te cijeli svoj tim.

Mladen Stojanović

Moje ime je Mladen Stojanović i radim na poziciji Stručnog radnika u farmaceutskoj proizvodnji u odjelu Suhi oralni oblici. U PLIVI sam zaposlen 13 godina.

Kada sam tražio posao, vidio sam PLIVIN oglas te sam se bez razmišljanja prijavio jer sam smatrao da je PLIVA ugledna kompanija. Rad ovdje je jedno ugodno i pozitivno iskustvo. Imam prilike učiti od svojih nadređenih i kolega koji nesebično dijele stečeno znanje i iskustva. Ono što me posebno ispunjava je to što posao nije monoton, već raznolik, a svaki proizvod ima neku svoju priču. Radna atmosfera je uvijek dinamična i poticajna te sam sretan što sam okružen pojedincima koji me inspiriraju da budem još bolji.

PLIVA je velika internacionalna kompanija koja je prepoznata u svijetu te mi pruža osjećaj sigurnosti, i to smatram jedinim od važnijih benefita. Plaća, bonusi i ostale pogodnosti poput božićnice, regresa i sl. samo su neki od motivirajućih elemenata zbog kojih bi netko poželio ovdje raditi i koje su nam svima dodatan motiv. Posao u PLIVI uključuje suradnju s različitim odjelima te mi je jako drago što imam priliku biti mentor drugima te što mogu ostvarivati kontakte s kolegama s drugih lokacija koji dolaze kod nas u pogone kada radimo na zajedničkim projektima. Isto tako, Plivaši se druže i izvan posla te smo razvili kolegijalnu i prijateljsku atmosferu. Uostalom, sretan sam što se mogu pohvaliti da sam u PLIVI upoznao i svoju suprugu. Mjesta napredovanju i osobnom razvoju ima uvijek, a osnova za to su marljiv rad i nesebično zalaganje. Apsolutno se vidim u PLIVI u budućnosti jer želim doprinijeti razvoju i poslovanju same tvrtke, a s njenim razvojem rastemo i mi osobno. Ponosim se što na neposredan način pomažem radeći na lijekovima koji olakšavaju život brojnim ljudima diljem svijeta.

Podijelite ovu stranicu:

Možda vas zanima

Svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja Zajedno prema zdravlju 2023.

Svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja Zajedno prema zdravlju 2023.

Plivaši sportaši: "Važno je da vidimo i osjetimo napredak, ali i da budemo zadovoljni i ispunjeni sa...

Plivaši sportaši: "Važno je da vidimo i osjetimo napredak, ali i da budemo zadovoljni i ispunjeni sami sobom"

PLIVA dobitnica nagrade za najuspješniju generičku kompaniju u komercijalnom poslovanju 2022. godine

PLIVA dobitnica nagrade za najuspješniju generičku kompaniju u komercijalnom poslovanju 2022. godine

Potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta u Splitu i PLIVE

Potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta u Splitu i PLIVE

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju

"Compliance je vrlo dinamično područje rada koje nas tjera da neprestano učimo kako bismo bili još b...

"Compliance je vrlo dinamično područje rada koje nas tjera da neprestano učimo kako bismo bili još bolji u onome što radimo"

"Najviše me motivira kada se projekti na kojima radimo razviju u proizvode koji će nekome poboljšati...

"Najviše me motivira kada se projekti na kojima radimo razviju u proizvode koji će nekome poboljšati kvalitetu života"

Azitromicin - priča o uspjehu

Azitromicin - priča o uspjehu