Otvoren Tevin Centar administrativnih aktivnosti za ljudske potencijale Zagreb

U okviru PLIVE, članice Teva grupe u Zagrebu, 1. srpnja 2015. otvorio se Centar administrativnih aktivnosti za ljudske potencijale za lokacije Njemačku, Italiju, Mađarsku, Švicarsku, Austriju, Grčku, Hrvatsku, zemlje Jugoistočne Europe te Bugarsku. Centar u Zagrebu će biti najveći u Europi i podržavat će oko 11.000 zaposlenika u TEVI s administrativnim procesima vezanim uz ljudske potencijale.

Centar administrativnih aktivnosti za ljudske potencijale je treći uslužni centar multinacionalne tvrtke Teva koji je otvoren u Zagrebu i Hrvatskoj, osnovan radi unaprjeđenja kvalitete usluga i učinkovitosti ljudskih potencijala s ciljem iskorištavanja sinergija i daljnje jačanje Tevine konkurentnosti.

Uz dva postojeća centra koji podržavaju poslovanje TEVE u Zagrebu, jedan za informatičku podršku, drugi za financije, ovo je treći servis koji se otvara u Zagrebu, a podržavat će druge Tevine lokacije u europskim zemljama. U kompetitivnom okruženju za zaposlene u Zagrebu je ovo dodatna potvrda potencijala za daljnji razvoj, a i potvrda za Hrvatsku, jer smo i ovim centrom dokazali da Hrvatska ima znanje i mogućnost za konkurentnost i izvrsnost.

Njemačka je prva zemlja u procesu integracije u Centar administrativnih aktivnosti Zagreb, a u narednom razdoblju i druge europske lokacije će biti postupno prebačene u Zagreb. Planirano je otvaranje novih radnih mjesta, a broj zaposlenih povećavat će se sukladno dinamici razvoja projekta.

Otvorenju Centra prisustvovao je i ministar gospodarstva Vlade Republike Hrvatske, g. Ivan Vrdoljak. Niels Walch, viši potpredsjednik za ljudske potencijale Teve Europa, izjavio je tom prigodom: „Osnivanje administrativnih centara za ljudske potencijale doprinosi poboljšanju kvalitete, usluga i učinkovitosti usluga i podrške odjela ljudskih potencijala ukupnom poslovanju Teve. Na ovaj način osigurat ćemo visoku kvalitetu usluge svim našim zaposlenicima i omogućiti lokalnim timovima za ljudske potencijale, odgovornima za poslovanje u pojedinim zemljama, da budu bolji poslovni partneri menadžmentu. Prilikom odabira lokacije za otvaranje Centara administrativnih aktivnosti za ljudske potencijale u TEVI, vodili smo računa o nizu kriterija i Zagreb je odabran radi duge tradicije izvrsnosti i efikasnosti u upravljanju procesima u ljudskim potencijalima.

Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE HRVATSKA, dodao je: „Ljudi su naš ključni resurs i sve naše uspjehe možemo zahvaliti upravo njima. Kontinuirana briga o njima i njihovom razvoju doprinosi i ukupnoj kvaliteti naših aktivnosti. PLIVA je u Hrvatskoj prepoznata kao jedan od najkvalitetnijih i poželjnih poslodavaca pogotovo u segmentu visoko obrazovanih. Otvaranje ovog centra je potvrda da je kvaliteta zaposlenika i procesa prepoznata i na internacionalnoj razini. Zadovoljni smo što ovakvim projektima PLIVA izravno doprinosi uvođenju internacionalnih standarda poslovanja, potiče rast i zapošljavanje te razvoj zajednice. Ovim projektom se još jednom potvrđuje značaj farmaceutske industrije kao jedne od strateških za Hrvatsku te Tevin status jednog od najvećih investitora u Hrvatskoj.“

Podijelite ovu stranicu:

Možda vas zanima

Svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja Zajedno prema zdravlju 2023.

Svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja Zajedno prema zdravlju 2023.

Plivaši sportaši: "Važno je da vidimo i osjetimo napredak, ali i da budemo zadovoljni i ispunjeni sa...

Plivaši sportaši: "Važno je da vidimo i osjetimo napredak, ali i da budemo zadovoljni i ispunjeni sami sobom"

PLIVA dobitnica nagrade za najuspješniju generičku kompaniju u komercijalnom poslovanju 2022. godine

PLIVA dobitnica nagrade za najuspješniju generičku kompaniju u komercijalnom poslovanju 2022. godine

Potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta u Splitu i PLIVE

Potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta u Splitu i PLIVE

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju

"Compliance je vrlo dinamično područje rada koje nas tjera da neprestano učimo kako bismo bili još b...

"Compliance je vrlo dinamično područje rada koje nas tjera da neprestano učimo kako bismo bili još bolji u onome što radimo"

"Najviše me motivira kada se projekti na kojima radimo razviju u proizvode koji će nekome poboljšati...

"Najviše me motivira kada se projekti na kojima radimo razviju u proizvode koji će nekome poboljšati kvalitetu života"

Azitromicin - priča o uspjehu

Azitromicin - priča o uspjehu