Display Header

Zagreb, 28. lipnja 2016. - Tvrtki PLIVA Hrvatska peti je put uručeno priznanje Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. PLIVA Hrvatska zauzima prvo mjesto na listi Top 5 Poslodavaca Partnera u Hrvatskoj zahvaljujući tome što je ove godine postigla najbolji mogući rezultat sa 100% bodova u svim područjima certificiranja.

Ovakav rezultat postignut je temeljem besprijekorno postavljenih procesa upravljanja ljudskim potencijalima prilagođenih internim potrebama, ali i potrebama tržišta. Zaposlenici su prepoznati kao ključan faktor razvoja poslovanja, te se naglasak stavlja na njihovu sustavnu edukaciju i razvoj te brojne druge segmente kvalitete života.

Posebna pažnja posvećuje se brizi o zdravlju zaposlenika - u sklopu projekta Healthy Workplace provedena su predavanja i vježbe o zdravom načinu života, a u sklopu akcija ''Volim hodanje'' i ''Movember'' su i sami zaposlenici postali promotori brige za vlastito zdravlje.

Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

„Ljudi su PLIVINA najveća prednost i najsnažniji izvor uspjeha. Upravo naši zaposlenici najviše pridonose ostvarivanju uspješnih poslovnih rezultata koji su i pozicionirali PLIVU kao regionalnog lidera, najboljeg hrvatskog izvoznika te jednog od najvećih privatnih investitora u Hrvatskoj. Zadovoljstvo mi je da već nekoliko godina za redom intenzivno zapošljavamo kvalitetne, obrazovane i motivirane stručnjake u koje značajno ulažemo i kojima nudimo rad u izazovnom međunarodnom okruženju,“ istaknuo je predsjednik Uprave PLIVE Mihael Furjan.

„Razvoj karijere ključna je osnova našeg poslovanja, te čini sastavni dio PLIVINE strategije upravljanja ljudskim potencijalima. Naša vizija razvoja zaposlenika temelji se na osobnom i profesionalnom razvoju, prepoznavanju potencijala, te planiranju razvoja karijera sukladno interesima svakog zaposlenika. U kompleksnom i međunarodnom poslovnom okruženju kakva je PLIVA, brojne su mogućnosti razvoja karijere bilo ekspertne ili menadžerske, horizontalne ili vertikalne. Novozaposleni na ulaznim pozicijama za koje nije nužno iskustvo, imaju priliku učiti od iskusnih mentora i postati vrhunski stručnjaci u industriji koja se kontinuirano razvija i napreduje. S druge strane, već izgrađeni stručnjaci rade u međunarodnim timovima koristeći najnovije tehnologije i stječu iskustvo u radu u virtualnim timovima s najboljima u svijetu. Regionalne i globalne pozicije na kojima rade naši zaposlenici nude dodatnu dimenziju razvoja karijere van uobičajenih okvira“, izjavila je Blagica Petrovac Šikić, viša direktorica Ljudskih potencijala PLIVE.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

Podijelite ovu stranicu:

Za dodatne informacije, kontaktirajte:

Tamara Sušanj Šulentić
Direktorica Komunikacija
PLIVA HRVATSKA d.o.o.

Tel:  +385 1 3724 852
Fax: +385 1 3724 358
E-mail: tamara.sulentic@pliva.hr

Možda vas zanima

Plivaši sportaši: "Važno je da vidimo i osjetimo napredak, ali i da budemo zadovoljni i ispunjeni sa...

Plivaši sportaši: "Važno je da vidimo i osjetimo napredak, ali i da budemo zadovoljni i ispunjeni sami sobom"

PLIVA dobitnica nagrade za najuspješniju generičku kompaniju u komercijalnom poslovanju 2022. godine

PLIVA dobitnica nagrade za najuspješniju generičku kompaniju u komercijalnom poslovanju 2022. godine

Potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta u Splitu i PLIVE

Potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta u Splitu i PLIVE

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju

"Compliance je vrlo dinamično područje rada koje nas tjera da neprestano učimo kako bismo bili još b...

"Compliance je vrlo dinamično područje rada koje nas tjera da neprestano učimo kako bismo bili još bolji u onome što radimo"

"Najviše me motivira kada se projekti na kojima radimo razviju u proizvode koji će nekome poboljšati...

"Najviše me motivira kada se projekti na kojima radimo razviju u proizvode koji će nekome poboljšati kvalitetu života"

Azitromicin - priča o uspjehu

Azitromicin - priča o uspjehu

Priče njegovatelja – savjeti osoba koje su to prošle

Priče njegovatelja – savjeti osoba koje su to prošle