Tatjana (Tanja) Ilić nova je članica Uprave PLIVE Hrvatska te glavna direktorica proizvodnih Operacija u Zagrebu

Zagreb, 1. studenoga 2022. - PLIVA HRVATSKA d.o.o., članica Teva grupe, objavljuje imenovanje Tatjane Ilić na poziciju članice Uprave Društva te glavne direktorice proizvodnih Operacija u Zagrebu.

Upravi PLIVE Hrvatska pridružuje se Tanja Ilić, koja svoju karijeru već više od 25 godina razvija na različitim pozicijama unutar farmaceutske industrije. Tanja Ilić diplomirala  je biotehnologiju na Sveučilištu u Zagrebu, a do sada je u karijeri bila je na više vodećih uloga u PLIVI te na drugim europskim lokacijama i globalnim funkcijama u Teva grupi. Tanja na novu funkciju u Zagrebu dolazi s pozicije glavne direktorice proizvodnih operacija u nizozemskom Haarlemu.

„Osim iznimne odgovornosti, veliko je zadovoljstvo prihvatiti se vođenja Operacija u Zagrebu, ne samo zbog kompleksnosti nego i zato što sam upravo ovdje počela svoj profesionalni put. Svoju sam karijeru započela u PLIVI, koja mi je omogućila da već na samom početku stječem znanja na vrlo izazovni projektima. PLIVA je danas važan dio Teva grupe, najveće generičke kompanije u svijetu, koja iskustvom i znanjem svojih zaposlenika aktivno sudjeluje u globalnim farmaceutskim kretanjima i brine o zdravlju više od 200 milijuna ljudi diljem svijeta. Izazov je vratiti se u Zagreb obogaćena međunarodnim iskustvom i nastaviti razvijati poslovanje ovako uspješne organizacije. Sretna sam što ću nastaviti raditi s brojnim kolegama koje znam od ranije ,“ izjavila je Tanja Ilić.

Tanjino imenovanje dio je PLIVINE i Tevine najavljene strategije česte rotacije internih kadrova i pozicija u menadžmentu, što doprinosi otvaranju novih perspektiva. S druge strane, Tanjin karijerni put izvrstan je primjer toga kako se upravo iz Zagreba i Hrvatske može razvijati vrlo uspješna međunarodna karijera.

„Izuzetno nam je drago što je na ovu poziciju imenovana naša dugogodišnja kolegica Tanja Ilić, koja je svoju karijeru započela i uspješno razvijala upravo u PLIVI i Tevi. Nakon stjecanja međunarodnog iskustva na istaknutim pozicijama u farmaceutskoj industriji te nakon što je od 2020. godine kao glavna direktorica uspješno vodila Operacije u Haarlemu, Tanja se vraća u Hrvatsku kako bi svojim iskustvom i znanjem doprinijela poslovanju jednoj od najkompleksnijih proizvodnih lokacija unutar cijele Teva grupe“, izjavio je ovom prilikom Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE Hrvatska.

Podijelite ovu stranicu:

Možda vas zanima

Svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja Zajedno prema zdravlju 2023.

Svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja Zajedno prema zdravlju 2023.

Plivaši sportaši: "Važno je da vidimo i osjetimo napredak, ali i da budemo zadovoljni i ispunjeni sa...

Plivaši sportaši: "Važno je da vidimo i osjetimo napredak, ali i da budemo zadovoljni i ispunjeni sami sobom"

PLIVA dobitnica nagrade za najuspješniju generičku kompaniju u komercijalnom poslovanju 2022. godine

PLIVA dobitnica nagrade za najuspješniju generičku kompaniju u komercijalnom poslovanju 2022. godine

Potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta u Splitu i PLIVE

Potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta u Splitu i PLIVE

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju

"Compliance je vrlo dinamično područje rada koje nas tjera da neprestano učimo kako bismo bili još b...

"Compliance je vrlo dinamično područje rada koje nas tjera da neprestano učimo kako bismo bili još bolji u onome što radimo"

"Najviše me motivira kada se projekti na kojima radimo razviju u proizvode koji će nekome poboljšati...

"Najviše me motivira kada se projekti na kojima radimo razviju u proizvode koji će nekome poboljšati kvalitetu života"

Azitromicin - priča o uspjehu

Azitromicin - priča o uspjehu