Globalni poslovni servisi i centri dijeljenih aktivnosti

U okviru PLIVE aktivni su Globalni poslovni servisi te centri dijeljenih aktivnosti za ljudske potencijale te nabavne operacije, koji iz Zagreba podržavaju poslovanje Teve na brojnim svjetskim tržištima.

Prilika za podržavanje poslovanja drugih Tevinih lokacija još je jedna potvrda kvalitete PLIVINIH zaposlenika te prilika za otvaranje novih radih mjesta.

Da se iz Hrvatske može uspješno raditi za globalno tržište također dokazuju i naši zaposlenici u Globalnim poslovnim servisima (GBS) te centrima dijeljenih aktivnosti za ljudske potencijale te nabavne operacije.

Ta poslovna područja kontinuirano se šire preuzimajući kompleksnije poslove i dokazujući da naši zaposlenici imaju vrlo konkurentno znanje i na europskom i svjetskom tržištu. U svojim poslovnim aktivnostima kolege iz ovih područja pružaju podršku mnogim Tevinim tržištima u Europi i svijetu.

3.PNG

Kroz proteklih nekoliko godina ovi su se timovi razvijali, kako u broju članova, tako i u kompleksnosti aktivnosti koje obavljaju, što je još jedna potvrda visokokvalitetne potpore i uspješnog vođenja međunarodnih projekata za koje smo zaduženi. U sljedećem ćemo razdoblju biti u potrazi za novim stručnjacima i talentima koji će iz Hrvatske pružati podršku Tevinom poslovanju, što je osim velike odgovornosti svakako i izvrsna prilika za stjecanje iskustva u međunarodnim timovima.

Nudimo Vam mogućnost rada u:

  • stabilnom poslovanju
  • internacionalnom okruženju
  • timovima spremnima dijeliti znanje
  • kompaniji koja cijeni ljude

Kako se podrška pruža drugim europskim zemljama, važan preduvjet za zapošljavanje u našim timovima je aktivno znanje stranih jezika (njemački, talijanski, češki, poljski, slovački, španjolski, portugalski, francuski, nizozemski, bugarski), uz poželjno fluentno korištenje engleskim jezikom.

Uz znanje jezika, od kandidata očekujemo:

  • dobro znanje MS Office alata (s naglaskom na Excel)
  • spremnost za rad u internacionalnom okruženju
  • sklonost timskom radu i sklonost stjecanju znanja
  • odlične komunikacijske vještine

Članovi naših timova imaju mogućnost kontinuirano učiti, napredovati i usavršavati se kroz suradnju s multidisciplinarnim timovima na lokalnoj i globalnoj razini. Iskustva nekih od njih možete pročitati u nastavku:

Ana Maria Begović

GBS VAT Compliance

Ana Maria Begović GBS.jpg

„Nakon skoro pola godine provedenih u TEVA-i moja očekivanja od novog radnog mjesta su nadmašena – timska atmosfera, komunikacija i suradnja sa skoro svim europskim zemljama, puno prilika za učenje i napredovanje, izazovno okruženje, te prije svega poticajna radna okolina. Dio sam poreznog tima (PDV odjel) iz kojeg crpim nevjerojatnu energiju, koji mi je iznimna podrška i od kojeg svaki dan naučim nešto novo, i sretna sam jer im se mogu odužiti na isti način. Iz sadašnje perspektive vidim da je prelazak u TEVA-u bila i više nego ispravna odluka.”

Irena Požgajec

Accountant, GBS AP Germany

Irena Požgajec GBS.jpg

„U PLIVI sam se zaposlila pri kraju studiranja, tj. pri upisu apsolventske godine. Bila sam primljena na studentski ugovor, međutim nakon dva mjeseca ponuđen mi je ugovor o radu. Zaposlena sam na poziciji računovođe, što mi je struka budući da završavam Ekonomski fakultet u Zagrebu, stoga sam jako zadovoljna ovom pozicijom. Ovo mi je prvi posao u struci i veliki je izazov, ali i prilika za napredovanje i svakodnevno učenje. U ovom periodu od nekoliko mjeseci koliko sam u PLIVI, upoznata sam s raznim poslovnim procesima i radnim zadacima koje obavljam te sam naučila puno toga u praksi, što sam mogla povezati s teorijom koju sam naučila kroz studiranje. Također, budući da je ovo internacionalna firma, svakodnevno komuniciram s kolegama iz drugih zemalja što mi omogućuje korištenje engleskog jezika te samim time unaprjeđenje i brušenje jezičnih vještina. Veselim se daljnjoj suradnji s PLIVOM te novim poslovnim izazovima i pothvatima.”

Ostala iskustava naših zaposlenika pročitajte na linku.

Podijelite ovu stranicu: