PLIVA je ovogodišnja dobitnica priznanja Izvrsnost u izazovima

PLIVI je dodijeljeno priznanje „Izvrsnost u izazovima“ za kvalitetno upravljanje zaposlenicima u nepredvidljivim okolnostima, poput krize izazvane korona virusom.

Ponosni smo na dobru organizaciju posla, brzu prilagodbu novim načina rada te implementaciju mjera kojima smo našim zaposlenicima olakšali dolazak i odlazak s posla, omogućili sigurne radne uvjete te pružili podršku onima koji su radili od kuće. Izuzetno smo se brzo prilagodili novonastaloj situaciji, pri tome vodeći brigu o dobrobiti zaposlenika, ali i milijuna pacijenata diljem svijeta koji svakodnevno koriste naše lijekove. Kako bismo našim zaposlenicima barem djelomično olakšali svakodnevicu te istovremeno nastavili s promicanjem važnosti prevencije i brige o vlastitom zdravlju, pokrenuli smo internu digitalnu inicijativu pod nazivom Povezani i kada nismo zajedno. Riječ je o seriji newslettera koje smo na tjednoj bazi slali zaposlenicima i koji su sadržavali različite tekstove, alate i vježbe vezane uz mentalno i tjelesno zdravlje. Istu smo pratili i redovitim online edukacijama u sklopu kojih smo se bavili aktualnim temama poput anksioznosti, nošenjem sa stresom izazvanim novim načinima rada, empatijom jer nismo svi u istim cipelama te sličnim aktualnim temama. Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE ovom prilikom kratko se osvrnuo na cjelokupnu situaciji te izjavio: Možemo biti ponosni na brzinu donošenje odluka, proaktivnost i dosljednost u komunikaciji prema našim kolegama te na složan menadžment, koji je zahvaljajujući dobroj međusobnoj suradnji I iznimnoj posvećenosti naših zaposlenika, osigurao uvjete za normalan nastavak poslovanja tijekom ove krize.”

Hvala još jednom svim našim zaposlenicima na doprinosu i angažmanu koji su pokazali - vjerujemo da iz svake krize možemo naučiti nešto novo, unaprijediti način na koji radimo i ojačati kulturu koja nam je u dugoj povijesti omogućila postizanje prestižnih rezultata.

Podijelite ovu stranicu:

Možda vas zanima

Najnovije istraživanje pokazuje da europski generički lijekovi nestaju te su potrebne drastične mjer...

Najnovije istraživanje pokazuje da europski generički lijekovi nestaju te su potrebne drastične mjere kako bi se spriječila kriza

Svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja Zajedno prema zdravlju 2023.

Svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja Zajedno prema zdravlju 2023.

Plivaši sportaši: "Važno je da vidimo i osjetimo napredak, ali i da budemo zadovoljni i ispunjeni sa...

Plivaši sportaši: "Važno je da vidimo i osjetimo napredak, ali i da budemo zadovoljni i ispunjeni sami sobom"

PLIVA dobitnica nagrade za najuspješniju generičku kompaniju u komercijalnom poslovanju 2022. godine

PLIVA dobitnica nagrade za najuspješniju generičku kompaniju u komercijalnom poslovanju 2022. godine

Potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta u Splitu i PLIVE

Potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta u Splitu i PLIVE

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju

"Compliance je vrlo dinamično područje rada koje nas tjera da neprestano učimo kako bismo bili još b...

"Compliance je vrlo dinamično područje rada koje nas tjera da neprestano učimo kako bismo bili još bolji u onome što radimo"

"Najviše me motivira kada se projekti na kojima radimo razviju u proizvode koji će nekome poboljšati...

"Najviše me motivira kada se projekti na kojima radimo razviju u proizvode koji će nekome poboljšati kvalitetu života"