PLIVA održala drugo izdanje natječaja Zajedno prema zdravlju i donirala gotovo 200.000 HRK za pomoć pacijentima

Zagreb, 17. studenoga - PLIVA, članica Teva grupe, drugu je godinu zaredom provela natječaj Zajedno prema zdravlju za dodjelu financijske potpore udrugama koje unaprjeđuju iskustva pacijenata te olakšavaju proces liječenja i brige o oboljelima. Na natječaj se ove godine prijavilo 25 inicijativa – u prvom krugu su projektni tim i žiri zdravstvenih stručnjaka odabrali finaliste dok su u drugom zaposlenici PLIVE svojim glasovima odlučili o pobjednicima, kojima će biti dodijeljen ukupan iznos donacija od gotovo 200.000 HRK.

U PLIVI i Tevi smo svjesni važnosti brige za zdravlje te napora koje njegovatelji i svi drugi koji skrbe o oboljelima svakodnevno nesebično ulažu kako bi im osigurali i omogućili bolju kvalitetu života. Kroz natječaj Zajedno prema zdravlju želimo nagraditi upravo njihove napore, te vam sa zadovoljstvom predstavljamo ovogodišnje pobjednike - udruga Mali Zmaj s projektom „Zdravi Zmaj“, udruga Jak kao Jakov Karlovac s programom pomoći djeci oboljeloj od malignih bolesti, udruga Nismo same s inicijativom „Uz nas niste sami“ te udruga Crveni nosovi klaunovidoktori i njihov projekt „Humor u zdravstvu“.

Na svečanoj dodjeli nagrada održanoj u PLIVINOM Istraživačkom institutu okupili su se predstavnici pobjedničkih udruga, zaposlenici PLIVE te drugi uvaženi gosti. Tijekom ceremonije predstavnici udruga kratko su prezentirali svoje projekte te su im uručene nagrade. Drago nam je da smo i na ovaj način imali priliku odati priznanje onima koji nesebično skrbe o drugima, pomažu oboljelima te ukazuju na važnost pitanja kvalitetne i sveobuhvatne zdravstvene skrbi, kao i uloge njegovatelja u zdravstvenom sustavu.

Predsjednik Uprave PLIVE, Mihael Furjan, koji je uručio nagrade pobjednicima kratko je ovom prilikom izjavio: „Za početak bih zahvalio svim udrugama koje su danas ovdje s nama na svemu što rade, čast je upoznati se sa svim kreativnim projektima usmjerenim prema pacijentima i vidjeti kako udruge kroz svoj rad ne čine samo živote pacijenata boljim, već i cijelo društvo. U PLIVI smo oduvijek isticali važnost brige za zdravlje i zato smo ponosni što imamo priliku podržati pobjedničke udruge u njihovim naporima pomoći pacijentima te biti dijelom realizacije projekata. Iskrene čestitke svim pobjednicima još jednom.“

Podijelite ovu stranicu:

Možda vas zanima

Svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja Zajedno prema zdravlju 2023.

Svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja Zajedno prema zdravlju 2023.

Plivaši sportaši: "Važno je da vidimo i osjetimo napredak, ali i da budemo zadovoljni i ispunjeni sa...

Plivaši sportaši: "Važno je da vidimo i osjetimo napredak, ali i da budemo zadovoljni i ispunjeni sami sobom"

PLIVA dobitnica nagrade za najuspješniju generičku kompaniju u komercijalnom poslovanju 2022. godine

PLIVA dobitnica nagrade za najuspješniju generičku kompaniju u komercijalnom poslovanju 2022. godine

Potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta u Splitu i PLIVE

Potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta u Splitu i PLIVE

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju

"Compliance je vrlo dinamično područje rada koje nas tjera da neprestano učimo kako bismo bili još b...

"Compliance je vrlo dinamično područje rada koje nas tjera da neprestano učimo kako bismo bili još bolji u onome što radimo"

"Najviše me motivira kada se projekti na kojima radimo razviju u proizvode koji će nekome poboljšati...

"Najviše me motivira kada se projekti na kojima radimo razviju u proizvode koji će nekome poboljšati kvalitetu života"

Azitromicin - priča o uspjehu

Azitromicin - priča o uspjehu