Zajedno prema zdravlju

Natječaj u organizaciji PLIVE kojim želimo odati priznanje i nagraditi zdravstvene inicijative i projekte koji poboljšavaju i unaprjeđuju iskustva pacijenata.

Briga i posvećenost pacijentima

Biti pacijent nikada nije ugodno te samo iskustvo može biti vrlo teško i ponekad uključivati gubitak kontrole, neovisnosti, pa čak i dostojanstva. Pacijenti često ovise o drugima koji za njih nesebično skrbe i pružaju im podršku u trenutcima kada im je to najpotrebnije često pri tome bez potrebne edukacije, ali s puno volje i entuzijazma.

Stoga PLIVA, ponosna članica Teve, najveće svjetske generičke kompanije, organizira natječaj za dodjelu financijske potpore udrugama i institucijama koje razvijaju aktivnosti usmjerene na pacijente i njihove njegovatelje i tako pružaju podršku koja će im, uz zdravstvenu skrb koju primaju, olakšati sam proces liječenja.

Tražimo one inicijative ili programe koji pozitivno utječu na iskustvo pacijenata i njihovih obitelji, koje kreativnošću i originalnošću omogućuju stvaranje humanijeg okruženja i od kojih svi možemo nešto naučiti kako bismo zdravstvenu skrb učinili još boljom. Sve organizacije koje skrbe za pacijente, uključujući bolnice, dobrotvorne udruge i druge organizacije, svoje projekte i inicijative mogu prijaviti na natječaj Zajedno prema zdravlju.

Pobjednici trećeg izdanja Zajedno prema zdravlju

Natječaj 2023.

Saznajte više Pobjednici trećeg izdanja Zajedno prema zdravlju

Pobjednici drugog izdanja Zajedno prema zdravlju

Natječaj 2022.

Saznajte više Pobjednici drugog izdanja Zajedno prema zdravlju

Pobjednici prvog izdanja Zajedno prema zdravlju

Natječaj 2021.

Saznajte više Pobjednici prvog izdanja Zajedno prema zdravlju

Prijavite svoju inicijativu

Rado bismo čuli više o vašoj inicijativi!

Saznajte više Prijavite svoju inicijativu

Primjeri nagrađenih inicijativa s drugih tržišta

Inicijative usmjerene na adaptaciju prostora i/ili uređaja.

Saznajte više Primjeri nagrađenih inicijativa s drugih tržišta

Uvjeti

Saznajte više o uvjetima prijave.

Saznajte više Uvjeti